Over mij

Over mij

Mijn naam is Esther Tielkes, sportinstructrice en zelf al jaren frequent sporter.
In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in allerlei sporten.
Zelf beoefen ik graag explosieve conditionele sporten – en krachtsport.

In de afgelopen jaren heb ik mogen ondervinden wat een geweldig positieve invloed sporten heeft op de fysieke en mentale mens.
Door zelf de verdieping te zoeken in het bewegen en het te ervaren zijn sport en voeding essentiële onderdelen van mijn leven geworden. Als je mentaal “lekker in je vel wil zitten” zal je ook fysiek daarvan de vruchten plukken en heeft het een positieve invloed op je algemene fitheid. 

De energie en fitheid in het sporten wil ik graag met andere mensen delen. Geen jojo systeem of diëten, maar resultaat voor lange termijn.

Ik coach en motiveer graag mensen om doelen te stellen en te behalen, op een manier die bij hen past. Dit doe ik met een persoonlijk trainingsplan in combinatie met een voedingsplan. Deze plannen zijn haalbaar en eenvoudig toe te passen in het dagelijks leven.

Mijn trainingen zijn afwisselend, creatief en doeltreffend en kunnen zowel 1 op 1 gegeven worden, in een duo sessie en in small-group verband.

Als jij je conditie wil verbeteren, spierkracht wil opbouwen, wil afvallen, aankomen, fit worden of heb je een specifiek doel, aarzel dan niet en neem contact met me op.